Newsletter

Facebook Twitter Youtube

Babar i Baduove avanture

  • Babar i Baduove avanture
3.7

Prosečna ocena: 3.7/5.0
Ocenilo korisnika: 3

Oceni:  

Žanr: Animirani

Godina: 2010

Zemlja: Kanada

Opis

Avanture Babarovog osmogodišnjeg unuka Badua, koji zajedno sa prijateljima i porodicom rešava brojne misterije, zagonetke i situacije u Celestvilu. Babarovog unuka strašno privlače avanture i, isto kao i njegov voljeni deda, iskreno veruje u snagu...

Avanture Babarovog osmogodišnjeg unuka Badua, koji zajedno sa prijateljima i porodicom rešava brojne misterije, zagonetke i situacije u Celestvilu. Babarovog unuka strašno privlače avanture i, isto kao i njegov voljeni deda, iskreno veruje u snagu prijateljstva. Odlučno želi da dokaže da svaki ćošak treba da se isrtaži, ma koliko to bilo opasno. Babar, kralj slonova i njegov neverovatno hrabar unuk, sada se vraćaju na ekran u kompjuterski animiranoj formi.

Detaljnije
Predloži izmene

Volim TV svakodnevno povećava količinu svog sadržaja. Vaša pomoć nam puno znači. Ukoliko ste primetili grešku u tekstu na ovoj strani, ili želite da dopunite sadržaj istog, molimo Vas popunite formular ispod:Komentari

Pošaljite Vaš komentar

Da biste poslali komentar potrebno je da popunite formular za slanje komentara.
Sva polja su obavezna.

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena ni na jednom delu našeg sajta i biće strogo čuvan podatak, koristiće se ukoliko budemo imali potrebe da Vas kontaktiramo u vezi sa vašim komentarom.

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja.
Zadržavamo pravo neobjavljivanja komentara ukoliko oni sadrže govor mržnje, psovke ili uvrede.
Takođe, zadržavamo pravo izmene teksta komentara (izbacivanje ili maskiranje pojedinih reči ili rečenica) kako bi smo uklonili neprikladan sadržaj.
Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Tekst komentara:

CAPTCHA Image
Osvežite sliku
Top 25
Top 25