Newsletter

Facebook Twitter Youtube

Moja velika svadba

  • Moja velika svadba
4.3

Prosečna ocena: 4.3/5.0
Ocenilo korisnika: 4

Oceni:  

Trajanje: 45 min

Žanr: Reality show

Zemlja: Srbija

Opis

Pozivnice, burme, izbor venčanice i odela, spisak gostiju, rezervacija restorana… Toliko posla i stresa za samo jedan događaj – svadbu. Ali u Srbiji je moguće da i to rešite za vrlo kratko vreme i to zahvaljujući emisiji Moja velika svadba”. TV šou...

Pozivnice, burme, izbor venčanice i odela, spisak gostiju, rezervacija restorana… Toliko posla i stresa za samo jedan događaj – svadbu. Ali u Srbiji je moguće da i to rešite za vrlo kratko vreme i to zahvaljujući emisiji “Moja velika svadba”. TV šou koji je do sada usrećio oko 400 parova. Ovaj televizijski format je već devet sezona u vrhu gledanosti, kako u Srbiji tako i u regionu. Iz nedelje u nedelju milionska publika prati pripreme i realizaciju čina iz snova, a ekipa emisije se trudi da mladencima priušti sve potrebno za njihov veliki dan.
 

Detaljnije
Predloži izmene

Volim TV svakodnevno povećava količinu svog sadržaja. Vaša pomoć nam puno znači. Ukoliko ste primetili grešku u tekstu na ovoj strani, ili želite da dopunite sadržaj istog, molimo Vas popunite formular ispod:Komentari

Pošaljite Vaš komentar

Da biste poslali komentar potrebno je da popunite formular za slanje komentara.
Sva polja su obavezna.

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena ni na jednom delu našeg sajta i biće strogo čuvan podatak, koristiće se ukoliko budemo imali potrebe da Vas kontaktiramo u vezi sa vašim komentarom.

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja.
Zadržavamo pravo neobjavljivanja komentara ukoliko oni sadrže govor mržnje, psovke ili uvrede.
Takođe, zadržavamo pravo izmene teksta komentara (izbacivanje ili maskiranje pojedinih reči ili rečenica) kako bi smo uklonili neprikladan sadržaj.
Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Tekst komentara:

CAPTCHA Image
Osvežite sliku
Top 25
Top 25